Endre arbeidstider og tilgjengelighet

Velg om du er tilgjengelig for nye klienter, kun eksisterende eller ingen.
Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert 10 måneder siden

Din tilgjengelighet bestemmes av tre ting: dine innstillinger, arbeidstider og ledige timer. I denne guiden beskriver vi hvordan du styrer de ulike valgene.

Innstillinger

For å være synlig i online bookingen må du skru dette på i dine innstillinger.

1. Gå til Innstillinger → Selvbetjent booking
  2. Velg ønsket valg under seksjonen Hvem kan booke timer med deg?

Konfidens gir deg mulighet for å være tilgjengelig både for eksisterende og nye klienter, kun eksisterende eller ingen.

Tilgjengelighet kun for eksisterende klienter

Denne innstillingen gjør at aktive klienter (klienter som ikke er arkivert) kan booke time med deg ved å logge inn på klinikkens bookingside.

Arbeidstider

For å sette dine generelle arbeidstider, gå til Innstillinger → Arbeidstider.

Ledige timer

Hvis du har skrudd på selvbetjent booking i innstillinger vil klienter kunne legge inn timeavtaler i åpningstiden når du har ledig tid.

Dersom du trenger å blokkere ut tid til pauser, møter, fravær, etc. kan du opprette aktiviteter for spesifikke dager og tidspunkter i kalenderen.

Konfidens har i tillegg en smart funksjon for å optimalisere timeavtalene dine for å unngå unødvendige hull i arbeidsdagen. Denne styres av administrator på klinikken. Les mer om timemagneten her.