Endre hvilke tjenester jeg tilbyr

Slik kan du legge til eller fjerne tjenester du tilbyr via online booking.
Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert 10 måneder siden

1. Gå til Innstillinger i sidemenyen og velg Selvbetjent booking.
  2. Scroll til seksjonen for Hvilke tjenester kan klienter booke?
  3. Skru av/på de tjenestene du ønsker å la klienter booke online.

Merk at dette kun gjelder online booking. For timeavtaler du selv oppretter i kalenderen kan du alltid velge fritt blant alle klinikkens tjenester, uavhenging om de er aktivert her eller ikke.
For å legge til nye eller endre eksisterende tjenester spør din klinikkadministator. Om du er administrator gå til Klinikk → Tjenester