Import fra Psykjournal

Bytt fra Psykjournal til Konfidens
Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert 1 år siden

Å komme i gang med Konfidens skal være enkelt. Derfor har vi laget støtte for å importere all historikken din fra Psykjournal til Konfidens helt automatisk.

Denne guiden er for deg som ønsker å importere filer og journaler for dine egne pasienter.


Finn din personlige opplastingslenke

Som bruker på Konfidens har du tilgang på et personlig og sikkert filområde. Filområdet har også en opplastningslenke som kan benyttes for å sende deg filer på en trygg måte. Du kan bruke denne opplastningslenken selv og dele den med klienter og andre som har behov for å sende deg filer du ikke ønsker å motta på e-post. Det er kun du som ser filene som er lastet opp til ditt filområde.

  1. Logg inn på Konfidens og gå til app.konfidens.no/filer. Klikk Gå til filopplasting.

  2. Kopier lenken du finner på bunnen av siden.

Denne lenken kan du dele med andre som har behov for å sende filer til deg på en trygg måte.

Be om eksport fra Psykjournal

Send en e-post til support hos Psykjournal der du ber om en eksport av dataene du har hos dem.

  • Be de om en CSV-eksport av dine notater.
  • Legg med lenken fra forrige steg og be dem laste opp filen der.

Vi forstår at det kan være litt skummelt å formulere en e-post, og snakke med teknisk support fra ditt eksisterende system. Dersom du ønsker, kan du sette hei@konfidens.no på CC i e-posttråden og benytte malen vår under for å opprette kontakt.

Hei!

Jeg har benyttet dere som journalsystem en stund nå, og skal i gang med å benytte et nytt journalsystem som heter Konfidens (konfidens.no).

I den forbindelse ønsker jeg en eksport av mine tidligere notater. Håper det hadde vært mulig å få til i CSV-format, sammen med de filene jeg har lastet opp på klientene mine.

Dere kan sende meg filene på en sikker måte via mitt filområde på konfidens.no:

<SETT INN DIN PERSONLIGE LENKE HER>

Jeg har lagt ved Konfidens sin support på CC, i tilfelle dere har noen spørsmål omkring det tekniske eller annet hos dem.

På forhånd takk :)

Importer journal

Når din tidligere leverandør har lastet opp filene til deg kan du importere dem til Konfidens. Dersom du mottar filene på din opplastningslenke på Konfidens vil du få beskjed på e-post når filen er mottatt.

  1. Gå til app.konfidens.no/filer og finn filene som ble lastet opp til deg. Klikk på filene for å laste dem ned til maskinen din.
  2. Gå til https://app.konfidens.no/innstillinger/import/. Velg Psykjournal og trykk Neste.
  3. Last opp filen du lastet ned i forrige steg. Trykk Neste.
Hvis det er en zip-fil må du huske å pakke den ut på din maskin før du laster den opp. Dette skjer vanligvis av seg selv dersom du åpner zip-filen på din maskin.

Velg hvilken behandler som skal importeres

Det vil dukke opp en liste over alle navngitte psykologer som finnes i filene du lastet opp – avhengig av om eksporten inneholder journalen for flere behandlere eller bare deg. Velg den psykologen du ønsker å importere journal fra, og klikk Neste. Det er kun mulig å importere en journal av gangen.

Kontroller at journalfeltene stemmer

I dette skjermbildet kan du se hvilke data som blir importert. Kontroller at alt ser riktig ut før du fortsetter. Klikk deretter Start import.

Gratulerer 👏 Importen er i gang og vil fullføres i løpet av få minutter. En grønn hake ✅ betyr at importen er ferdig og var vellykket.

Svarte dette på spørsmålet ditt?