Medlem i ulike klinikker

En intro til deg som er med i mer enn en klinikk
Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert 1 år siden

Hvor mange klinikker er jeg med i?

De fleste er bare med i en klinikk.

Når du logger inn, vil du se navnet på klinikken øverst til venstre. Dersom du er med i flere klinikker, kan du klikke på ikonet og velge mellom de ulike klinikkene.

Dersom du ikke har denne muligheten, er du kun med i en klinikk.

Jeg har en ekstra klinikk ved en feiltagelse. Kan dere slette den?

Ja, det kan vi. Send oss en melding på chat, så fikser vi det!

Hvorfor forsvinner klientene mine når jeg bytter klinikk?

Klientene er tilknyttet en klinikk. Dersom du bytter klinikk via menyknappen, vil ikke den klienten vises lenger.

Dersom du legger til en klient med samme telefonnummer i den andre klinikken, dukker klienten opp i begge klinikkene. Du ser samme personinformasjon og innlegg for klienten i begge klinikker, og de vil være synkronisert mellom hverandre.

Hvordan kan jeg opprette en ekstra klinikk?

Dersom du ønsker å få opprettet en ekstra klinikk, ta kontakt med oss på chat.

Må jeg betale ekstra om jeg er med i to klinikker?

I utgangspunktet, ja. Hver klinikk har egne abonnement.

Dersom du kun bruker den ene klinikken, velger du enkelt og greit «Gratis» abonnement for klinikken du ikke bruker, og bytter klinikk med knappen øverst til venstre.

Om du ønsker «Komplett» abonnement på flere klinikker, må du betale en gang per klinikk.