Deaktivert konto

Dette gjør du dersom brukeren din på Konfidens er deaktivert.
Skrevet av Aleksander Erichsen
Oppdatert 1 år siden

Dersom du slutter eller tar permisjon fra en klinikk kan administrator på klinikken deaktivere din tilknytning til klinikken.

Du vil fortsatt kunne logge inn på brukeren din, men det er ikke lenger mulig å gjøre endringer.

Administrator på klinikken kan når som helst reaktivere tilgangen din.

Om du ønsker å bruke Konfidens videre som privatpraktiserende eller på en annen klinikk, skriv til oss i chatten eller send en e-post på hei@konfidens.no så hjelper vi deg med å reaktivere brukeren din 😃